جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 14 دي 1402
کد 9491

دیدار فرماندار پیشوا با خانواده شهیدان جنیدی

فرماندار پیشوا در دیدار با خانواده های شهیدان والامقام جنیدی گفت: بزرگداشت شهدا در حقیقت تکریم ایثار و از خودگذشتگی است.
ه گزارش روابط عمومی فرمانداری پیشوا، تاجیک نوری فرماندار پیشوا در این دیدار اظهار داشت: خانواده شهدا گل سرسبد مردم و مسئولان هستند و امیدوارم دعای خیر آنان بدرقه راه ما باشد تا پیش خدا، مردم و شهدا شرمنده نشویم.



تاجیک‌نوری بیان‌نمود: والدین‌ شهدا گنجینه‌های ارزشمندی هستند که روایت‌های بی‌نظیری از حیات طیبه شهدا‌ را بازگو می‌کنند و باید تلاش کنیم تا بانک‌ جامعی از روایت‌ها و خاطرات والدین شهدا تهیه و به شکل مناسب و در قالب هنر به نسل جوان منتقل شود.



شهیدان محمد جنیدی، نصراله جنیدی و رضا جنیدی، و حاج عبدالحمید جنیدی به ترتیب در مناطق کردستان، خیبر، کرخه کور و مریوان به شهادت رسیده اند.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 14 دي 1402
  • توسط جواد علیخانی/ادمین فرمانداری پیشوا
  • تعداد بازدید 3
Aa