شنبه 19 مهر 1404
تاریخ : شنبه 15 مرداد 1401
کد 9196

برگزاری نشست ستاد مدیریت کرونا شهرستان پیشوا/ معاون فرماندار: هیئت‌ها بهترین مروج برای انجام واکسیناسیون همگانی هستند

نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان پیشوا به ریاست سیروس جعفری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری و با حضور سرهنگ جزایری جانشین فرمانده انتظامی و سایر اعضا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پیشوا، سیروس جعفری در این جلسه گفت: کاهش آمار مرگ و میر کرونا نتیجه مشارکت مردم در انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و با توجه به شیوع موج جدید، می‌طلبد مردم نسبت به دریافت دوز یادآور اهتمام بیشتری داشته باشند.

معاون سیاسی انتظامی فرماندار پیشوا افزود: هیئت‌ها، بهترین مروج و اثرگذارترین تریبون هستند و می‌توانند مردم را از عادی‌انگاری خارج و به تزریق واکسن تشویق کنند و کمک نمایند با رعایت پروتکل‌ها، محرم باشکوهی با رعایت شیوه‌نامه‌ها برگزار شود.

وی بیان داشت: با توجه به شرایط اوج گیری کرونا، گسترش واکسیناسیون و بهره‌مندی از طرح هوشمند محدودیت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: حفظ سلامت عزاداران حسینی ضروری بوده و تاکید می‌گردد که دستورالعمل‌های بهداشتی ضدکرونایی در برنامه‌ها، زمان و مکان برگزاری عزاداری‌ها و همچنین توزیع نذورات رعایت شود.









  • نوشته شده
  • در شنبه 15 مرداد 1401
  • توسط فاطمه میرزایی فرمانداری پیشوا
  • تعداد بازدید 30
Aa