پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 4 ارديبهشت 1401
کد 8918

️ بازدید فرماندار پیشوا از نخستین طرح آبیاری‌ قطره‌ای گندم/ تاجیک‌نوری: اولویت تخصیص برق پمپاژ ثانویه با کشت‌های استراتژیک است

فرماندار شهرستان پیشوا به همراه رضا محور معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری، روسای ادارات جهاد کشاورزی، صمت و برق و جمعی از مسئولان از نخستین طرح آبیاری قطره‌ای گندم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پیشوا، ابراهیم تاجیک نوری در این بازدید گفت: در این مزرعه برای اولین بار در شهرستان از روش آبیاری قطره‌ای برای کشت 3 هکتار گندم استفاده شده که موجب کاهش 43 درصدی مصرف آب گردیده است.

فرماندار شهرستان پیشوا بیان داشت: مشکل این مزرعه، تامین برق ایستگاه پمپاژ ثانویه است که با توجه به نوع کشت، می‌طلبد هر چه سریع‌تر این مشکل برطرف شود.

وی افزود: استفاده از روش‌های آبیاری نوین در کشت گندم، می‌تواند الگویی برای دیگر کشاورزان منطقه باشد.

تاجیک نوری ادامه داد: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر تولید محصولات استراتژیک، تامین برق ایستگاه‌های پمپاژ ثانویه در شهرستان پیشوا با اولویت کشت‌های استراتژیک صورت می‌گیرد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 4 ارديبهشت 1401
  • توسط فاطمه میرزایی فرمانداری پیشوا
  • تعداد بازدید 0
Aa