شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 9 دي 1400
کد 8560

️ شهرک‌های بالادست پیشوا از حداقل سرانه‌های فرهنگی بی‌نصیب هستند/ ضعف زیرساخت و نیروی انسانی در حوزه فرهنگ و هنر

ابراهیم_تاجیک نوری فرماندار پیشوا در نشست با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران بیان کرد: پیشوا به واسطه وجود بارگاه منور حضرت امام‌زاده جعفر -علیه السلام- ظرفیت تبدیل به قطب فرهنگی جنوبشرق استان تهران را داراست و تحقق این مهم را در سرفصل اولویت‌های کاری خود قرار داده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری پیشوا، ابراهیم تاجیک نوری اظهار داشت: این شهرستان محل اتفاق‌های مهم و تاثیرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی است و مردم این خطه در سال 42 با بصیرت و‌ فهم کامل کفن بر تن کردند و در دفاع از مرجعیت به سمت تهران به راه افتادند.

 

فرماندار شهرستان پیشوا گفت: رهبر معظم انقلاب پیشوا را اساسا مرکز شهادت می‌دانند و این تعبیر موید نقش موثر این شهرستان در انقلاب اسلامی و شهدایی است که در دوران‌های مختلف تقدیم کرده است.

 

این مسئول اذعان داشت: جمعیت زیادی در شهرک‌های بالادست پیشوا ساکن شده‌اند که از حداقل سرانه‌های فرهنگی بی‌نصیب هستند.

 

تاجیک نوری بیان کرد: در حوزه فرهنگ و ارشاد در زمینه زیرساخت، امکانات و‌ نیروی‌ انسانی با مشکلاتی روبرو هستیم که باید برای رفع آنها چاره‌اندیشی نمود.

فرماندار شهرستان پیشوا در پایان تصریح کرد: این شهرستان فاقد مجتمع فرهنگی هنری است ولی کلنگ احداث آن به زمین زده شده که با احداث و‌ تکمیل آن می‌توان به تقویت برنامه‌های فرهنگی در شهرستان کمک کرد.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 9 دي 1400
  • توسط فاطمه میرزایی فرمانداری پیشوا
  • تعداد بازدید 1
برچسب ها
Aa