شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 9 دي 1400
کد 8559

مرجعیت فرهنگی و‌ هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تثبیت شود/ ضرورت احیای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد

محمدخراسانی‌زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در نشست با فرماندار پیشوا گفت: پیشوا از شهرستان‌های موفق در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و‌ هنری است و علیرغم کم‌توجهی به وزارت ارشاد از نظر بودجه و نیروی انسانی در برخی دوره‌ها، اتفاق‌های خوبی‌ در این شهرستان رقم خورده است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری پیشوا، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران بیان کرد: ارتقای ساختار دفتر نمایندگی به اداره، بهبود نیروی‌ انسانی و راه‌اندازی مجتمع فرهنگی از جمله نیازهای حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیشوا است.

 

محمد خراسانی زاده اظهار داشت: باید مرجعیت فرهنگی و‌ هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تثبیت شود ولی نه به عنوان تصد‌ی‌گری بلکه باید راهبری، سیاستگذاری و ریل‌گذاری کند.

 

این مسئول اذعان کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید احیا شود؛ در سال 94 کانون‌ها از ارشاد جدا و به یک موسسه غیردولتی غیر انتفاعی تبدیل شدند و به همین دلیل کمک‌های دولتی خود را از دست دادند.

 

خراسانی زاده گفت: سواد رسانه و آموزش‌های مختلف‌ و‌ رایزنی برای تقویت بودجه‌های فرهنگی، هنری و قرآنی در دستور‌ کار قرار دارد‌.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران خاطر نشان کرد: نقش آفرینی مردم در فعالیت‌ها از دیگر رویکردهای ما است و باید شرایطی فراهم کنیم که مردم کنشکری و نقش آفرینی کنند.

 

خراسانی زاده گفت: مساجد و شورای فرهنگ عمومی از قابلیت‌هایی است که می‌توانند کمک‌رسان باشد تا ظرفیت مردمی در میدان عملیاتی بیاید.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در پایان تصریح کرد:  از هنر موسیقی با رعایت چهارچوب‌ها حمایت می‌کنیم؛ به عنوان متولی فرهنگ و ارشاد باید شرایط‌ را برای موسیقی فاخر فراهم کنیم.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 9 دي 1400
  • توسط فاطمه میرزایی فرمانداری پیشوا
  • تعداد بازدید 1
برچسب ها
Aa