جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : شنبه 22 آبان 1400
کد 8493

برگزاری جلسات اداری در نماز جمعه قدمی مبارک است

امام جمعه پیشوا گفت: اینکه نشست های اداری و جلسه تکریم و معارفه در بین مردم و با حضور آنان برگزار می‌گردد، قدم مبارکی است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پیشوا، حجت الاسلام روح الله باقری در آئین تکریم و معارفه فرماندار بیان داشت: اینکه جلسه تکریم و معارفه در بین مردم و با حضور آنان برگزار می‌گردد، قدم مبارکی است.

امام جمعه پیشوا گفت: نماز جمعه از ابتدای تاریخ برگزاری یعنی از دوران پیامبر(ص)، جزو موثرترین تجمعات مردمی بوده است و بزرگترین کارها، حرف ها و موضع ها در نماز جمعه ها شکل می گرفته است.

وی افزود: سلایق و نقطه نظرات با یکدیگر متفاوت است ولی وقتی یک نفر معرفی شد همه باید کمک کنند، خانواده شهدا، سیاسیون، مسئولان و در راس همه این‌ها استاندار محترم باید کمک کنند؛ انتظار داریم شهرستان را به صورت خاص و ویژه ببینند. 

امام جمعه پیشوا بیان داشت: حضور استاندار به عنوان مسئول اجرایی ارشد استان تهران در نماز جمعه، حضور مبارکی است و امیدواریم این حضور درسی برای مسئولان شهرستان باشد تا در بین مردم حضور بیشتری داشته باشند.

وی در پایان از زحمات مهندس عباسی فرماندار سابق و برادر محترمم تشکر و قدردانی کرد. 

  • نوشته شده
  • در شنبه 22 آبان 1400
  • توسط فاطمه میرزایی
  • تعداد بازدید 0
Aa