سه شنبه 11 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 10 آذر 1400
کد 8410

️ معضل فاضلاب پیشوا با کمک‌ مردم حل می‌شود

آب از موضوعات مهم و حیاتی است که برای مدیریت و مصرف بهینه آن، در کنار اقدامات بازدارنده، باید رویکرد فرهنگی داشت و در جهت فرهنگ‌سازی حرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری پیشوا، فرماندار شهرستان پیشوا در نشست با مدیرعامل و‌ مسئولان آبفای جنوبشرق استان تهران بیان کرد: برای ساماندهی و‌ جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز در شهرستان پیشوا به صورت جدی ورود کرده و هر آنچه در حوزه اختیارات دستگاه‌هاست، انجام خواهیم داد.

تاجیک نوری در ادامه اظهار داشت: با توجه به نقش تصفیه‌خانه فاضلاب در تامین بخشی از آب مورد نیاز کشاورزی و فضای سبز و کمک به مباحث زیست محیطی، لازم است با اولویت قرار دادن اتصال فاضلاب‌های خانگی به تصفیه‌خانه، آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی نموده و مردم را به این سمت و سو ترغیب کرد.

فرماندار شهرستان پیشوا در پایان تصریح کرد: یکی از موضوعات مهمی که در سر فصل برنامه‌های فرمانداری قرار دارد، تامین امنیت نرم است که ثبات این امنیت، محصول ارائه خدمات مناسب از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان می‌باشد و باید به گونه‌ای عمل کنند تا مردم احساس رضایت نمایند.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 10 آذر 1400
  • توسط فرمانداری پیشوا فاطمه میرزائی
  • تعداد بازدید 2
Aa