شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : جمعه 14 خرداد 1400
کد 7931

تاریخِ انقلاب مدیون ۱۵ خرداد است/ دیار ۱۵ خرداد پیشگام حرکت‌های انقلابی است

امام‌جمعه پیشوا گفت: تاریخ انقلاب مدیون ۱۵ خرداد است و مردم‌این دیار، قیام تاریخی خود را از کنار مضجع نورانی حضرت جعفربن موسی الکاظم(ع) آغاز نمودند و در باقرآباد به دست ماموران رژیم ستمشاهی به خاک و خون کشیده شدند. 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پیشوا، حجت‌الاسلام‌ باقری در مراسم "پیشوای قیام": امروز بیش از هر زمانی به جریان ۱۵ خرداد و پشتوانه‌ای که این‌نهضت را بوجود آورد نیازمندیم؛ آن پشتوانه‌ای که مردم‌ آن دوران را در دفاع از مرجعیت دینی و امام بزرگوار و در محکومیت توهین و هتک حرمت به مرجعیت به حرکت درآورد.
 باقری افزود: آنانکه این قیام تاریخی را آفریدند مردم عادی، کشاورزان، بازاریان، دامداران و اقشار مختلف بودند و با یک بصیرت و معرفت بالا این قیام را آغاز کردند.
امام جمعه پیشوا بیان داشت: در سال ۴۲ پیشوا یک روستا ولی با معرفت بالا بوده است؛ تمامی مردان این خطه که توانایی حرکت داشتند به پای کار آمدند و از این منطقه بپا خاستند. 
حجت الاسلام باقری تصریح نمود: مروز هم‌ شاهدیم که دیار ۱۵ خرداد پیشگام مباحث انقلابی است و در همه راهپیمایی‌ها، دفاع از  مرجعیت، حضور در  انتخابات و انتخاب افراد اصلح و کارآمد پیشگام هستند.
وی درپایان گفت: در ۲۸ خردادماه جاری نیز مردم این دیار با حضور حداکثری و مشارکت موثر در پای صندوق‌های رای حضور یافته و بار دیگر عزت و صلابت ایران اسلامی را به رخ می‌کشند.
  • نوشته شده
  • در جمعه 14 خرداد 1400
  • توسط فرمانداری پیشوا فاطمه میرزائی
  • تعداد بازدید 7
Aa